To będzie wyjątkowe przeżycie zarówno smakowe, jak i estetyczne. Nasz szef kuchni oraz obsługa kelnerska zapewnią Wam najwyższą jakość potraw. Wszystko to sprawi że ten "Najgorętszy Wieczór w Roku" będzie jeszcze bardziej wyjątkowy i na długo zapadnie Wam w pamięci.
W menu znajdziecie:
Przystawka do wyboru:
- krewetki w emulsji maślanej,
- carpaccio z buraka z kozim serem
Zupa:
Danie główne do wyboru:
- rostbef wołowy podany z pieczonymi ziemniakami i mixem sałat,
- sandacz z czarną soczewicą, sosem limonkowym, podawany z tagiatelle warzywnym
Deser do wyboru:
- szarlotka z lodami waniliowymi,
- sernik królewski z musem owocowym
Zimny bufet:
- pieczeń z karkówki,
- schab ze śliwką,
- ryba po grecku,
- ryby wędzone,
- marynaty,
- sałatka jarzynowa,
- sałatka gyros,
- jajka w sosie tatarskim,
- deska serów, tartaletki z musem cytrynowym,
- babeczki wytrawne.
Gorąca danie po północy:
- strogonow podawany z pieczywem
Alkohol:
- lampka szampana na powitanie i o północy, butelka wina i wódki na parę.