To będzie wyjątkowe przeżycie zarówno smakowe, jak i estetyczne. Nasz szef kuchni oraz obsługa kelnerska zapewnią Wam najwyższą jakość potraw. Wszystko to sprawi że ten "Najgorętszy Wieczór w Roku" będzie jeszcze bardziej wyjątkowy i na długo zapadnie Wam w pamięci.


W menu znajdziecie:


Przystawka do wyboru:

  • krewetki w emulsji maślanej,
  • carpaccio z buraka z kozim serem

Zupa:

  • zupa curry z krewetkami

Danie główne do wyboru:

  • rostbef wołowy podany z pieczonymi ziemniakami i mixem sałat,
  • sandacz z czarną soczewicą, sosem limonkowym, podawany z tagiatelle warzywnym

Deser do wyboru:

  • szarlotka z lodami waniliowymi,
  • sernik królewski z musem owocowym

Zimny bufet:

  • pieczeń z karkówki,
  • schab ze śliwką,
  • ryba po grecku,
  • ryby wędzone,
  • marynaty,
  • sałatka jarzynowa,
  • sałatka gyros,
  • jajka w sosie tatarskim,
  • deska serów, tartaletki z musem cytrynowym,
  • babeczki wytrawne.

Gorąca danie po północy:

  • strogonow podawany z pieczywem

Alkohol:

  • lampka szampana na powitanie i o północy, butelka wina i wódki na parę.

Zezowata Flondra

Zamkowa Góra 21
81-713 Sopot


Kontakt

Restauracja

+48 577 044 020

 restauracja@zezowataflondra.pl

© 2024
Restauracja Zezowata Flondra